Dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Zeist

Met plezier stel ik mij op deze plek aan u voor.

In 2003 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. De keuze voor de opleiding tot dierenarts bleek de juiste. Het werk als dierenarts ervaar ik als uitdagend en zeer gevarieerd, geen dag is hetzelfde!

Door mijn werk bij diverse praktijken in Nederland heb ik veel ervaring als allround dierenarts opgedaan. Bij de Spoedkliniek voor dieren in Amsterdam heb ik mij bekwaamd in de opvang van spoedeisende gevallen.
Naast de dagelijkse werkzaamheden als dierenarts heb ik mij in de praktijk met name toegelegd op de volgende vakgebieden: interne geneeskunde, cytologie en weke delen chirurgie waaronder de oncologie. Door het volgen van cursussen, het lezen van vakliteratuur en het uitwisselen van ervaringen met collega dierenartsen, zorg ik ervoor dat ik op kwalitatief hoogstaand niveau diergeneeskunde kan verzorgen. Vanaf 2010 zijn Lennart en ik begonnen met onze eigen praktijk aan de Egelinglaan, een droom die door hard werken in vervulling kon gaan.

Sinds 2009 wonen wij met veel plezier in Zeist Noord. In 2011 werd onze dochter Rosa geboren en in 2013 is onze zoon Bob Martin ons gezin komen aanvullen.

Mijn sportieve hobbies zijn: wielrennen, wandelen zowel in Nederland als in de bergen in Frankrijk. Daarnaast hou ik erg van kokkerellen, lezen en films.