Jorine Gebbink – Dierenarts

Hoi allemaal!

Mijn naam is Jorine Gebbink, ik ben 25 jaar en in 2021 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als Gezelschapsdierenarts. Ik heb erg veel zin om hier in Dierenkliniek Zeist aan de slag te gaan en mij in te zetten voor de beste zorg voor uw huisdier! Op dit moment woon ik nog heerlijk in hartje Utrecht, maar de fietsritjes naar Zeist zijn het dubbel en dwars waard om in zo’n leuke kliniek te kunnen werken.

Ik hecht veel waarde aan goede communicatie en een fijne open sfeer in de spreekkamer. Naast het behandelen van zieke dieren kunnen ook kleine aanpassingen in het dagelijks leven een groot effect hebben op het welzijn van het dier. Denk hierbij aan (denk)spelletjes, tips voor een fijne rustplek of tandenpoetsen. Ook op dit vlak geef ik graag advies tijdens bijvoorbeeld het vaccinatieconsult.
In mijn vrije tijd hou ik van lekker eten, (bord)spelletjes spelen en dansen. Ook wandel en fiets ik graag, het liefst door de natuur of over het strand! Zelf heb ik op dit moment helaas nog geen huisdieren, maar daar zal naar alle verwachting snel verandering in komen. Tot die tijd kan ik gelukkig tijdens mijn werk genieten van alle leuke patiënten.

Tot snel in de kliniek!