Joelle van Velde onze paraveterinair

Als jong meisje was ik al druk in de weer met het opvangen en verzorgen van jonge en verdwaalde dieren. Ook in huis was het altijd al een beestenboel en zo is mijn liefde voor dieren er met de paplepel ingegoten.

Sinds juli 2013 mag ik mijzelf afgestudeerd paraveterinair noemen. Ik heb tijdens mijn opleiding op verschillende werkvelden stage mogen lopen en al vrij snel wist ik waar ik wilde gaan werken zodra ik mijn diploma op zak had. Een dierenkliniek past absoluut het beste bij mij. Hier heb ik de meeste omgang met mens en dier en dat sprak mij erg aan.

Nu ik mijn opleiding afgerond heb, wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en mijn kennis uit blijven breiden door cursussen te gaan volgen. Vooral tandheelkunde en de narcose bij moeilijke patienten vind ik erg leuk.

Sinds afgelopen oktober heb ik mezelf aan mogen sluiten bij het team van Dierenkliniek Zeist. U kunt mij tegenkomen op de maandag, dinsdag en vrijdagen. Ik hoop u en uw huisdier binnenkort te mogen ontmoeten, uiteraard het liefste onder gezonde omstandigheden en voor de jaarlijkse vaccinatie en gezondheidscontrole.