deze pup zou u als gastgezin kunnen opvoeden!

Wij kregen de volgende mail:

” Hallo daar, Hierbij heb ik een brutale vraag. Zoals jullie weten heb ik een lieve geleidehond Nala, die komt van de hondenschool Herman Jansen te Almere. Deze mensen doen dit werk met veel plezier en inzet en betalen alles zelf. Krijgen dus geen subsidie of zo. Nu zoekt wendy Jansen nog steeds gastgezinnen om het eerste levensjaar van zo’n pup de lichte training op zich te nemen. Alles word vergoed, en in het begin 1x per week naar de training en daarna 1x per 2 weken. Het is liefdewerk en je moet wel geduld hebben , maar dan krijg je er ook wat voor terug. Het belangrijkste is dat deze honden niet verharen, voor veel mensen een pluspunt.

Nu is mijn vraag of jullie onder de klanten een oproep willen doen wie er als gastgezin wil meedoen aan dit goede werk. Ieder nieuw gastgezin is er één, niet waar? Voor verdere informatie kan je terecht bij www.geleidehondentrainer.nl Daar staan ook leuke foto’s, goede informatie en een telefoon nummer voor vragen.

Het is misschien een brutale vraag maar hopelijk brengt het iets op. Van Nala heb ik veel plezier en dankzij Nala en de goede training kan ik zelfstandig naar de winkels, arts enzovoort……

Wij vonden dit helemaal geen brutale vraag! We hopen dat u dit leest en dan wellicht besluit om gastgezin te worden!